Lego Wear

LEGO® Wear Tec: Ziemas jaka LWJESTED 708 140g.

57,05 € 81,50 €
AR PVN

• 5.000 mm water column.
• 60.000 rubs.
• Taped seams.
• Breathable 4.000 g/m2/24hours.
• Windproof.
• 100% polyester insulation, 140 gsm.
• Stretchy inner cuff with thumbhole.
• Safety breakaway buckle for attaching the gloves to jacket or snowsuit. The buckle releases when pulling the gloves
• Detachable hood.
• Snow skirt inside jacket with gripper elastic.
• 3M Scotchlite reflector.

Aperbu Izmērs

Noliktavā pēdējās preces
SKU: 11010544-570
Apraksts

LEGO® Wear TEC ACTION bērnu slēpošanas jaka

Mīksta un ērta slēpošanas jaka ir lieliski piemērota spēlēšanai ārā vai slēpošanai ziemā. Šai elegantajai jakai ir krāsains bloku dizains, un to ir viegli pamanīt ārpus telpām.

Šī LEGO® Wear TEC ziemas jaka ir daļa no mūsu ACTION programmas. ACTION ir paredzēts slēpošanai, taču stili vienlīdz labi darbojas arī ikdienā. Šai jakai ir 5000 mm ūdens stabs un līmlentas šuves, un kvalitāte ir jauka un mīksta. Jaka ir vēja necaurlaidīga un elpojoša, kas ir būtiska, kad esat aktīvs un spēlējat ārā.

TĀPĒC JŪS BŪSĪT SLĒPŠANAS JAKA

Jaka ir pārsteidzoši mīksta, neapdraudot funkcionalitāti

Uz piedurknēm ir sprādzes, lai uz tām varētu uzklikšķināt LEGO Wear cimdus, lai tās nepazaudētu

Ir daudz detaļu no pieaugušo slēpošanas visuma, piemēram, iekšējās aproces ar īkšķu atverēm

Spilgtās krāsas ļauj viegli pamanīt savu dēlu vai meitu sniegā

Jaka piedāvā daudzas detaļas, kas ir lieliski piemērotas slēpošanas brīvdienām. Iekšpusē integrēti sniega svārki ar satvērēja gumiju pasargā sniegu. Slēpošanas karti var glabāt slēptā rāvējslēdzēja kabatā uz vienas no piedurknēm. Un piedurknēm ir atdalāmas drošības sprādzes, lai uz tām varētu noklikšķināt LEGO Wear cimdus. Stingri velkot cimdu, sprādze atbrīvo cimdu no piedurknes, lai bērns ar cimdiņu uz kaut kā neaizķertos. Turklāt cimdu noklikšķināšana uz piedurknēm neļauj tiem pazust pacēlājā. Piedurkņu atvēruma iekšpusē ir mīkstas iekšējās aproces ar īkšķu atverēm.

Drošības apsvērumu dēļ pārsegs ir noņemams. Tas ir piestiprināts pie aizdares pogas, kuru var paslēpt, ja no jakas tiek noņemta kapuce. Abas kapuces puses ir elastīgas, lai nodrošinātu labāku piegulšanu. Divas rāvējslēdzēja kabatas priekšpusē ir nedaudz slīpas, lai atvieglotu piekļuvi.

Bērnu slēpošanas jaka ir apstrādāta ar videi draudzīgu Bionic-Finish ECO impregnēšanu, kas uzlabo materiāla ūdens un netīrumus atgrūdošās īpašības. Uz vienas no piedurknēm ir jauka filca nozīmīte, un jakas iekšpusē uz vārda etiķetes var ierakstīt vārdu un tālruņa numuru. Ar mīkstu flīsa oderi apkakle.

Jaka ir aizvērta ar YKK rāvējslēdzēju ar ikonisku rāvējslēdzēja atvilkni, un zem rāvējslēdzēja ir vēja plāksne, kas pasargā vēju. Augšpusē mīksts abpusējs zoda aizsargs aizsargā maigo ādu zem zoda. Jautrie 3M Scotchlite atstarotāji priekšpusē un aizmugurē ir veidoti kā LEGO® klucīši, un tie nodrošina, ka jūsu bērns ir redzams tumsā.

Produkta detaļas
Lego Wear
11010544-570

Datu lapa

VirsdrēbesZiemas jakas, dūnu jakas, slēpošanas jakas

This website use cookies to ensure you get the best experience on our website.Privacy Policy

Ienākt

Megamenu

Compare0My Wishlist0

Your cart

There are no more items in your cart