Jamiks: Meiteņu ziemas cepure, PAULIN

22,13 € 29,50 €
AR PVN

Virsaudums: 35% poliamīds, 30% vilna, 30% viskoze, 5% kašemīrs

Cepures Izmērs

Noliktavā pēdējās preces
SKU: JZG093-23-dirty orange
Apraksts
PAULIN cepure ir elegants un ērts aksesuārs, kas lieliski iederas tavā ziemas garderobē.
Izgatavots no augstas kvalitātes itāļu dzijas, kas sastāv no: 35% poliamīda, 30% vilnas, 30% viskozes un 5% kašmira, nodrošina izcilu kvalitāti, maigumu un siltumu.
Kašmirs ir viena no maigākajām dabiskajām šķiedrām, kas padara cepuri no dzijas ar kašmira piejaukumu mīkstāku un patīkamāku pieskarties. Turklāt kašmirs ir pazīstams ar izcilām siltumizolācijas īpašībām. Pateicoties tam, cepure no kašmira dzijas saglabā siltumu, kas padara to lieliski piemērotu aukstākām dienām. Palīdz uzturēt galvu siltu un novērš siltuma zudumu caur galvas ādu.
Savukārt vilnai piemīt spēja uzsūkt mitrumu no ādas virsmas, kas nozīmē, ka cepure ar pievienotu vilnu var palīdzēt regulēt mitrumu uz galvas. Tas var būt noderīgi gan aukstākos, gan siltākos apstākļos, jo tas palīdz saglabāt ādu sausu un komfortablu.
Dzija ar vilnu un kašmiru ir ļoti izturīga, ja to pareizi kopj. No šādas dzijas izgatavotu cepuri var izmantot daudzas sezonas, ja to pareizi mazgā un uzglabā. Atcerieties, ka cepuri nedrīkst mazgāt temperatūrā, kas augstāka par 30 grādiem, un nosusiniet to plakaniski.
Kāpēc mēs saviem produktiem izvēlējāmies tieši šo dziju?
Ir acīmredzams, ka jo augstāks ir vilnas vai kašmira saturs, jo siltāks ir izstrādājums un spēcīgākas atsevišķu izejvielu īpašības. Taču cepure no šādas dzijas būtu diezgan dārga, ne katrs varētu atļauties šādu aksesuāru, īpaši bērnam, kuram galva aug diezgan ātri. Vilnas, kašmira, poliamīda un viskozes kombinācija ir optimāls maisījums, kas gan labi funkcionē, ​​gan pārāk nenoslogo mūsu maku.
PAULIN ir klasiska, kvalitatīva cepure, kas der gan bērniem, gan pieaugušajiem. Pieklusinātais eko-ādas plāksteris, mūžīgā forma un modernā krāsa padara to pieskaņotu jebkuram stilam.
Produkta detaļas
JAMIKS
JZG093-23-dirty orange

Datu lapa

Cepures, šallesIzolētas cepures
Vilnas cepures

This website use cookies to ensure you get the best experience on our website.Privacy Policy

Ienākt

Megamenu

Compare0My Wishlist0

Your cart

There are no more items in your cart