LENNE

Lenne: Starpsezonas jaka/parka MAX (80g)

63,75 € 85,00 €
AR PVN

Virsaudums: Active Plus; Membrāna: Ūdens izturība 10 000 mm. Gaisa caurlaidība 10 000g/kv.m./24 st. 100 % poliamīds
Siltinātājs:80 g
Odere:100 % poliesters

Aperbu Izmērs

Noliktavā pēdējās preces
SKU: 23222-670-Blue
Apraksts

Laikapstākļiem izturīga pavasara parka

Šī no ActivePlus auduma izgatavotā laikapstākļu noturīgā zēnu parka ir lieliski piemērota valkāšanai gan ar džinsiem, gan siltākām biksēm. Parka ir īpaši augsta apkakle un divas rāvējslēdzēja kabatas, kurās bērns var paslēpt rokas no vēja vai izmantot tās vieglu cimdu pāri. Atstarojošās detaļas padara bērnu redzamu tumsā.
Augsto tehnoloģiju Active+ audumam ir ūdensnecaurlaidīga membrāna, kas neļauj ūdenim iekļūt izstrādājumā. Tajā pašā laikā tai ir spēja iztvaikot sviedrus. ◆Ūdensizturība: ūdens stabs 10 000 mm ◆Elpošanas spēja: ūdens tvaiku caurlaidība 10 000 g/m²/24h ◆Vēja pretestība: gaisa caurlaidība 0 l/m²s ◆Ūdens un augsnes atgrūšana: DWR pārklājums (Durable Water Repellent)
VIEGLI SILTA * izolācija ir vislabākā pavasara-rudens sezonā. Lieliski piemērota temperatūrai 0...+10°C. Šī vate ir izgatavota no otrreizēji pārstrādātiem materiāliem, samazinot vajadzību pārmērīgi patērēt dabas resursus. Padoms: pārbaudiet temperatūru "jūtas kā". Tādiem faktoriem kā vējš un mitrums lielā mērā ietekmē to, cik auksts jūtaties, un jums var būt nepieciešams izmantot papildu slāni.
Cilpa atstarotāja piestiprināšanai.

Produkta detaļas
LENNE
23222-670-Blue
Jauns

Datu lapa

VirsdrēbesStarpsezonas jakas, lietusmēteļi

Featured products

This website use cookies to ensure you get the best experience on our website.Privacy Policy

Ienākt

Megamenu

Compare0My Wishlist0

Your cart

There are no more items in your cart