NIKWAX: TX Direct Spray-On 300ml kopšanas līdz.

14,80 €
AR PVN

Impregnēšanas līdzeklis NIKWAX "TX.Direct Spray-On" (300 ml).

Noliktavā pēdējās preces
SKU: 571P12
Apraksts

Impregnēšanas līdzeklis NIKWAX "TX.Direct Spray-On" piešķir ūdensnecaurlaidību (hidrofobās īpašības) un atjauno elpojošās īpašības. Ērti lietojams, ūdens bāzes impregnēšanas līdzeklis visiem tekstila apģērbiem un ekipējumam, ieskaitot laminētos audumus ar poliuretāna pārklājumu, kā arī elpojošam apģērbam ar mitrumu uzsūcošiem slāņiem. Sekojiet lietošanas instrukcijai uz etiķetes. Pirms lietošanas sakratīt. Ieteicams Gore-Tex®, SympaTex®, Permatex® un eVENT® apģērbam. Labāka rezultāta sasniegšanai apstrādājamo apģērbu izmazgājiet ar līdzekli Nikwax® Tech Wash®. Apģērbu pirms impregnēšanas nežāvēt. Sekojiet lietošanas instrukcijai uz  etiķetes. Pirms lietošanas sakratīt.

Lietošana:

1. Norobežojiet darba virsmu un izklājiet tīru, mitru apģērba gabalu.
2. Turiet izsmidzinātāju 15 cm attalumā no apģērba gabala.
3. Vienmērīgi uzklājiet līdzekli uz auduma virsējā slāņa.
4. Nogaidiet 2 minūtes, pēc tam noslaukiet lieko līdzekli ar mitru drānu.
5. Pārliecinieties vai visa virsma ir apstrādāta.

Žāvēšana:

Dabiskā žāvēšana gaisā (pēc pāris minūtēm pārbaudiet un noslaukiet lieko līdzekli ar mitru drānu) vai sausināšana ar maziem apgriezieniem saskaņā ar norādījumiem uz izstrādājuma etiķetes.

Patēriņš:

300 ml pudele paredzēta 1-2 apģērba gabalu apstrādei (atkarībā no apstrādājāmā auduma stāvokļa) Virsjaka (250ml)  Apmetnis (400ml) Virsbikses (150ml)  Bahilas (70ml) Lai saglabātu izstrādājuma ūdensnecaurlaidību, mazgāšanai lietojiet tikai Nikwax® Tech Wash®. Nelietojiet citus mazgāšanas līdzekļus (detergentus).
Produkta detaļas
NIKWAX
571P12

This website use cookies to ensure you get the best experience on our website.Privacy Policy

Ienākt

Megamenu

Compare0My Wishlist0

Your cart

There are no more items in your cart